Eerste workshop zoownatas sinds de corona bij Cross&Woods

Eerste workshop zoownatas sinds de corona bij Cross&Woods

Gisteren, zondag 5 september, ben ik voor het eerst sinds lange tijd weer op de fiets naar Cross&Woods in Den Haag gereden. Het was prachtig weer. Er liepen veel joggers langs de Vliet. In mijn fietstas  had ik de voorbeelden bij me voor de punchworkshop. De wol kwam uit de winkel: CaMaRose DKCamaRose is een fijne wol uit Denemarken, waarover ik al eens eerder heb geschreven. 

De workshop had 7 deelnemers uit de regio. In verband met Corona hadden Eloise en Paulien het aantal deelnemers beperkt gehouden. 

Er is gepunched. Er zijn mooie hertjes gemaakt, een bloemenmeisje, een gezichtje en eigen creaties. En als altijd was er een uitgebreide lunch met broodjes en heerlijk beleg. Er was thee met chocolaatjes. De lunch is altijd bij de prijs inbegrepen en bij Cross&Woods is dat altijd heel verzorgd.

Op de terugweg reed ik weer langs de Vliet. Dit keer met veel bootjes. Het weer was prachtig en ik had een heel tevreden gevoel.