Eigen Huis & Tuin: De Uitzending

Eigen Huis & Tuin: De uitzending

Ik zat er vandaag om 17.00 uur klaar voor met dochter Tara en manlief. Ik was er de hele dag al een beetje zenuwachtig voor. De uitzending van Eigen Huis & Tuin. Maar volgens mij waren er meer mensen die gekeken hebben. Want tijdens de uizending kreeg ik al berichtjes op Insta. 
Voor wie het programma niet heeft gezien: Er zat een dierenarts in met een hond, een kok met een frambozenpudding, een verbouwd jaren ’30 huis en zoownatas.

In het programma maak ik een hanger. Ik vond het best leuk om me zelf terug te zien. Normaal ben ik niet zo zeker van mijn presentatie op beeld. Maar het viel me dit keer best mee. Ik vond de montage mooi en cameravrouw Kim heeft goed werk verricht. 

De reacties die ik heb gekregen waren leuk. De uitzending is terug te zien op Videoland. Eigen Huis & Tuin. Aflevering 28.