Eigen Huis & Tuin.

Eigen Huis & Tuin

Het is bijna zover. Woensdag as. gaat het gebeueren. De uitzending van Eigen Huis & Tuin waarin ik met zoownatas te gast ben. Althans, ik ben er als item in aanwezig. 
Een paar maanden geleden hebben ze me gefilmd in mijn atelier. Ik heb van de regie begrepen dat het er mooi uit is komen te zien. Ben benieuwd, maar ook een beetje ongemakkelijk. Ik sta niet zo graag in de belangstelling. Ook vind ik dat ik er op foto en film niet goed uit kom. Ik heb gewoon geen filmhoofd.

         Het filmpje dat ik heb moeten insturen voordat de opnames zijn gemaakt staat op Instagram

Ik ben ook benieuwd naar welk effect deze uitzending gaat hebben op mijn werk. Gaan er meer mensen de winkel bezoeken, de site bekijken, op instagram rondneuzen. We gaan het zien …….. .

De uitzending is woensdag van 17.00 uur tot 18.00 uur op RTL4.