In weer en wind op Texel

In weer en wind op Texel

Een laat bericht over Texel. Ik geef het toe, maar het is niet anders. Ik had het druk met mijn eigen zaken. Nu is Polkabont al weer achter de rug. En het was een groot succes. Ik was er graag bij geweest, maar een versleten heup speelt mij parten. Er zit geen beweging in die niet zeer doet. Maar ik was graag aangeschoven bij alle dames en de workshops. En s’ avonds bij het kampvuur liederen zingen en zaterdag met een oranjehoedje op voetbal kijken en me ergen aan het spel van Nederland en dat ook luidruchtig kenbaar maken. Maar helaas, volgend jaar dan maar. Ik heb begrepen dat dan Drente de bestemming gaat worden.

Polkanbont was niet alleen een succes het was ook nog eens prachtig weer. Dat was twee weken geleden op Texel een ander verhaal. Wind en regen op een kleine Boerencamping niet ver van Den Burg. Wel mooie verwaaide luchten. Natasha heeft in Den Burg bij Doenes een Priegel-workshop gegeven. We hadden deze workshop een paar maanden geleden ingepland, ongeacht het aantal deelnemers. Een weekend weg is sowieso leuk. Echter dit was voor het dieptepunt van mijn heup. Ze moest de 4 kilometer naar Den Burg alleen op de vouwfiets afleggen, bepakt met 2 goede fietsentassen, maar met tegenwind kracht 7. Het is allemaal goed gegaan. Ze kwam terug met een fijne pinot noir wijn. En wind en regen hadden op het opdrinken daarvan geen invloed.

EH