‘Kouwe’ dagen workshops

'Kouwe' dagen workshops

Het is aan niemand voorbij gegaan. Het waren de afgelopen weken een paar koude weken. Vorige week was ik in Schagen voor een workshop priegelhaken. Een leuke groep mensen. Veel van hen kwamen uit de omgeving. Daarom is het naast de workshops in mijn atlier in Delft, altijd fijn om het land in te trekken. Niet iedereeen komt naar Delft. Maar, dan moet de auto wel willen starten, als je weer terug naar huis wilt. Ik had in Schagen de lampen van mijn oude Alto-tje laten branden. Gelukkig is er de ANWB. Na een uur kon ik terug naar huis, waar een fijn glas rode wijn voor me klaar klaar stond. 

Afgelopen weekend waren er een aantal workshops in mijn atlier. Ik vraag de huurbaas al maanden of hij de kachel wil laten repareren. Maar ik heb nog geen monteur zien komen. Meestal blaas ik de ergste kou met een bouwblower uit mijn ruimte. Maar dit weekend was de kou te groot. Het was met twee kleine kachels wel een beetje afzien, maar toch ging iedereen tevreden naar huis.
Vooral de berichten en foto’s die ik later op instagram ontvang zijn leuk. Veel deelnemers gaan thuis verder met waar ze in de workshop zijn gebleven en maken dan mooie eerste werkjes. 

Deze week heb ik de laatste workshops. Daarna ga ik even met vakantie. Ik ga in de kerstvakantie expirementeren met een tuftpistool. Even geen verplichtingen. Op de evenementen pagina staan de eerste workshops voor volgend jaar al weer ingepland. We gaan dan ook weer punchen. 

FF8149E0-B596-40F1-A0BE-2E0293DA140A
IMG_0978(1)