Mixed-Technieken

Mixed-Technieken

Een vervolg workshop voor needlePunchers

In de workshop Mixed-Technieken wordt needlepunchen gecombineerd met schilderen. Je moet voor deze workshop bekent zijn met de basis techniek van het needlepuchen.

In de workshop ga je een harig hoofdje maken. Je gebruikt het canvas eerst om het hoofd te tekenen en het met acrylverf in te schilderen. Dan volgt het needlepunchen.

Je leert verschillende steken maken en je gaat spelen met de lengte van de lussen. In je werk ga je gebruik maken van verschillende lengtes op je punch-naald en je leert het werk te draaien waardoor je zowel op de boven- als ook op de onderkant van het canvas kunt werken. 

Bij de workshop zijn de gereedschappen aanwezig. De materialen zijn inbegrepen. Je gaat naar huis met een uniek mixed technieken punchneedle kunstwerkje. Leuk voor aan de muur.

De punch-naald is niet bij de prijs inbegrepen!

De kosten van de workshop zijn op lokatie 65.00 euro. In mijn atelier kost de workshop 55.00 euro. De workshop duurt 4 uur. Er is een eenvoudige lunch bij de prijs inbegrepen.

044E3C37-21DD-44B8-BF5B-E22D3F9FE8EC
Wie wil Punchen zonder een workshop te volgen of wie na een workshop punch-benodigdheden aan wil schaffen, kan voor kwaliteit bij  Studio Koekoek terecht.