Poezenmeisjes, Parelmeisjes en iets wat mooi is.

Poezenmeisje, Parelmeisjes en iets wat mooi is.

We zijn net terug van een korte vakantie in Groningen. Er even tussen uit. Weg met camper en de honden. Dochterlief kreeg zo het huis voor zich zelf en haar vriendinnen. 

Morgen geef ik een kleine workshop in mijn atelier. Deze workshops geef ik sinds de Corona crises bijna wekelijks. Het staat ook op de site. Je kunt alleen of met een klein groepje in het atelier komen priegel haken, punchen of schilderen. Meestal niet meer dan 4 personen. Nu de corona maatregelen worden versoepeld, kunnen het er weer meer worden en dan zullen ook de workshops op lokatie weer starten. 

Sinds vorige week ben ik weer Poezen meisje aan het maken. Er was veel vraag naar. Ook heb ik een nieuw ontwerp voor het Meisje met de parel. En ook dit nieuwe meisje krijgt jawel… een parel. De nieuwe meisjes met de parel komen eind van de week in de winkel te liggen. 

Tot de zomervakantie wordt de etsy winkel nog regelmatig gevuld. Wie een middag wil komen werken in het atelier is welkom.

poezen meisjes
poezen meisje
IMG_3101
schets
meisje met de parel

En dan nog dit………

roodborstje sjaalspeld

Gewoon omdat de roodborstjes eigenlijk wel erg mooi zijn.

Ze zijn gespeld op een bol wol van CamaRose. Ik heb al eens eerder over deze mooie wol geschreven. In: Een doos mooie wol van CamaRose. In Nederland te koop bij Cross&Woods in Den Haag.