Priegelhaken in Heythuysen

Met mensen uit de buurt

Zaterdag 29 oktober jl. was ik in Heythuysen voor een workshops bij Brei & Allerlei. Het was voor het eerst in lange tijd dat ik weer ver in het land een workshop gaf.
Eerlijk gezegd, ik heb er even over na moeten denken. Het is vanuit Delft een flinke reis en de brandstofprijzen zijn hoog. Maar toch… Ik wilde graag weer eens bij Jacqueline & Wilhelmien langs. Het was alweer zolang geleden. Ik had ze lang niet gezien.

Verder merkt ik dat steeds vaker mensen mijn atelier in Delft bezoeken voor een workshop. Meestal combineren zij een workshop met een bezoek aan Delft. Maar toch… zij nemen allemaal de moeite om bij mij langs te komen.

Dus .. Ik moet niet zeuren. Ik heb dus onze oude Suzuki Alto uit de garage gereden. Mijn man was met dochterlief op surftrip in Bretagne. De bus was dus weg en manlief vergezelde me dit keer niet. Hij was zeker meegekomen om met de honden langs de Maas te wandelen. 

Eenmaal aangekomen. Het werd een fijne haak- en punchdag in Heythuysen. Warm ook. Dat wel. Het leek wel zomer. We hebben ’s ochtends gepiegelhaakt en ’s middags relaxt gepunched. In totaal deden er 13 deelnemers mee. De meesten kwamen uit de beurt. Dat laatste is waarom het gaat. 

En zo zal het ook op 11 December in Schagen, Noord Holland zijn. De workshop zit nu al vol. Vol met veel mensen uit de buurt.

bac7d32c-5d8a-4bd8-a339-3442cd3c718c
IMG_1076