Roadtrip naar Randers 3

Aankomst in Randers

Vandaag heb ik wat interieur foto’s via whatsapp ontvangen. Van een hotelkamer in Flensburg, een appartement in Randers en de winkel van CaMaRose Det Kreative Hus, ‘Het creative huis’. Vanaochtend zijn Tara en Natasha uit Flensburg vertrokken. Het was een rit van maar 2 uur naar Randers.
Flensburg was gisterenavond in regen gehuld. Maar het eten in The Lionbar van de Das James Hotel was goed. Voor alle duidelijkheid. Hier is alleen gegeten. De prijzen van een verblijf in de Das James gaan ons budget ver te boven. Ook de wijn, de twee glazen waren net zo duur als de fles die ik voor Trine zou hebben meegenomen. 
Vanochtend bij het vertrek was het droog, net als in Denemarken. In Randers hebben ze zich geinstalleerd in het gastenverblijf van Trine. Vanavond is er de eerste workshop. 

Om eerlijk te zijn. Het is hier in Delft stil in huis. Aan die twee honden van ons heb ik ook niets. Die liggen onder de trap. We willen ze sinds kort niet meer in de serre hebben. Nu zijn ze de kluts kwijt. Ze weten niet wanneer ze er wel mogen liggen en wanneer niet. De kat heeft daar geen last van. Die is blij dat de honden opgedonderd zijn. Ze is  goed gezelschap. Daar moet ik het de komende dagen maar meedoen.