Workshops en Markten

Workshops en een Markt

De vakantie is voorbij. Ik ben al weer een maand aan de slag. Veel workshops, je vindt ze op de site en onlangs een leuke handwermarkt in de Zaanbocht van Wormerveer, georganiseerd door ’t Kwassie. Het was een goed bezochte markt met een kleine 50 kramen. Mooi weer en een goede omzet. 

Naast workshops in Delft komt er ook een aan in Denemarken. Trine van CamaRose heeft me uitgenodigd om twee worshops te geven in  Randers. Op 4 en 5 oktober geeft ik in het Creatieve Huis in Randers een workshop needle punchen en priegelhaken. Ik heb er erg veel zin in. Sinds een paar jaar gebruik ik de wol van Trine. We gaan elkaar eindelijk ontmoeten. Ik rijd  er met dochter Tara naar toe.

b9a3544a-2606-40cc-8109-e6d311271df6 (7)
Handwerkmarkt Wormerveer
CamaRose Randers DK