Zoownatas wordt eenmanszaak

Zoownatas wordt eenmanszaak

 Vandaag zijn we naar de KvK in Den Haag gefietst. Een mooie dag. We fietsten langs de Schie, door de Binckhorst naar de Koninginnegracht. We waren opweg onze Vof om te zetten in een eenmanszaak. Gaan we nu scheiden? Het voelde wel een beetje zo. Maar Nee…. Alles gaat gewoon door. 

21 jaar geleden begonnen we samen Tinderproducties. Dat was ver voordat de datingsite Tinder ontstond. Tinder was een samenvoeging van de laatste 3 letters van onze achternamen. Onze activiteiten waren vooral gericht op mijn handwerk. Ik maakte toen spiegelmozaïeken. De werkplaats was in de dakkapel van ons kleine huis. 

Later ben ik me meer gaan toeleggen op sieraden en haakwerk. De dakkapel werd verruild voor het atelier op het Achterom in Delft. En de handelsnaam werd veranderd in zoownatas. De opmerkingen over Tinder werden toch wel irritant. 

We stapten om 10.25 uur naar binnen en waren 20 minuten later weer buiten. Binnen was het corona-proef. Buiten scheen nog steeds de zon. We zijn in de stad koffie gaan drinken met appeltaart.